After and Before photos of our Trilogy Kitchen Reface

Sweeney Reface.jpg

Cool tones, under cabinet lighting and crisp contrast dramatically transformed this kitchen.

20180821_144200.jpg

It was time to get rid of those "red" cabinets! The owners wanted cooler, updated tones that worked with their new engineered wood floors. They also wanted the back of the island to it look like cabinetry, not a wall.

20180821_144324.jpg

The desk area was to remain but needed to feel more a part of the kitchen. Adding a matching full-height backsplash achieved the effect.

20180925_101804.jpg

The owners liked the shape of the island, just not the fact that you could see the corbels and the wall. They wanted everything to be consistent.

20180925_101754.jpg

The owners did not care for the glass doors. Regular cabinet doors gave the entire wall a more cohesive appearance.